Η όμορφη γυναίκα της χρονιάς: Η ροκ-σταρ μαμά Pink αλλάζει τα δεδομένα

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

 

Η βραβευμένη με Grammy Pink μόλις κατέκτησε την κορυφή της λίστας ομορφιάς του περιοδικού People για το 2018, όχι τόσο για την ομορφιά της αλλά για την ικανότητά της να συνδυάζει τον ρόλο της ροκ-σταρ και της μαμάς.

Στο εξώφυλλο του περιοδικού, το οποίο έχει αλλάξει πλέον τα κριτήρια με τα οποία συγκροτεί τη λίστα του, η 38χρονη Pink ποζάρει ευτυχισμένη μαζί με τα 2 παιδιά της ηλικίας 15 μηνών και 6 ετών.

Τίτλος του περιοδικού:

«Πώς μεγαλώνω ισχυρά παιδιά: Η λαμπερή ροκ-σταρ μαμά για την καλοσύνη, τη δικαιοσύνη και την αντιμετώπιση των εκφοβιστών». 

Στη συνέντευξή της μιλά για τη μητρότητα και το πόσο ανασφαλής νιώθει μεγαλώνοντας τα παιδιά της:

«Το θέμα με τη μητρότητα είναι ότι ποτέ δεν ξέρεις αν κάνεις κάτι καλό», παραδέχεται. «Αυτό ήταν το πιο δύσκολο πράγμα για μένα. Στο κεφάλι μου, ακούγομαι καταπληκτική, και μετά γυρίζω και βλέπω τα μάτια της κόρης μου να γυαλίζουν. Δεν έχω ιδέα. Θα δείξει».

Στην ομιλία της στα MTV Video Music Awards είπε ότι θέλει να μεγαλώσει παιδιά με αυτοεκτίμηση και προσπαθεί να δημιουργεί ένα φυλετικά ουδέτερο περιβάλλον γι’ αυτά.

Η διευθύντρια του περιοδικού People, Jess Cagle, εξήγησε πόσο έχει εξελιχθεί το τεύχος «Ομορφιάς» με τα χρόνια, και πώς οδηγήθηκε στο να αφαιρέσουν από τον τίτλο του το συγκριτικό «η πιο»:

«Το μετονομάζουμε σε “Beautiful Issue”, για να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν πρόκειται για έναν διαγωνισμό ομορφιάς. Τίποτ’ άλλο δεν έχει αλλάξει. Όπως πάντα πρωταγωνιστούν όμορφες γυναίκες (και λίγοι άντρες) όλων των σωματότυπων, μεγεθών και χρωμάτων και θα αποθεώσει τις πιο όμορφες αξίες απ’ όλες: τη δύναμη, την ανθρωπιά και την τέχνη».

Add Comment