Τσελίκ για Καμμένο: Νομίζει πως είναι υπουργός Πολέμου

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

 

 

 

Παραλήρημα του υπουργού Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Τουρκίας σε συνέντευξη Τύπου με αφορμή την έκθεση της Κομισιόν για την Τουρκία.

Αναφερόμενος στον υπουργό Έθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, ο Τσελίκ είπε: «Ο πολιτικός κωμικός, ο υπουργός Άμυνας της Ελλάδας, είδαμε σε ποιες προβοκάτσιες έβαλε την υπογραφή του τον τελευταίο μήνα. Ο υπουργός Άμυνας επειδή είναι εθνικιστής, νομίζει οτι είναι υπουργός πολέμου και πραγματοποιεί προβοκατόρικες ενέργειες που βλάπτουν την Ελλάδα».

Στη συνέχεια επιτέθηκε εναντίον της Ευρώπης για την έκθεση για την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας, λέγοντας πως δεν αποδέχεται η Τουρκία τις κατηγορίες για «απομάκρυνση από τις αξίες της ΕΕ», αλλά το χαρακτηρίζει κριτική την οποία η Τουρκία μπορεί να αποδεχτεί.


Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Κύπρο, κάνοντας επίθεση προς την Ευρωπαϊκή Ένωση: «Η ΕΕ είναι όμηρος της Νότιας Κύπρου», ανέφερε ο Τσελίκ και συμπλήρωσε ότι δεν έχει δικαίωμα η Κύπρος για μονομερείς αποφάσεις στην περιοχή, αναφερόμενος στο θέμα τις εξόρυξης.

Τέλος, ο κ. Τσελίκ κατέστησε σαφές ότι η Τουρκία είναι ένα ευρωπαϊκό κράτος και ότι το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου δεν αντικατοπτρίζει την αντικειμενικότητα που απαιτείται

Add Comment